Sulsted Skole

livsglæde, engagement og tillid

Hverdagen på skolen

DEN INTERNATIONALE LÆSEDAG

Sulsted Skole markerede den internationale læsedag ved mange forskellige læseaktiviteter.

Nyhed billede
Den internationale læsedag blev på Sulsted Skole markeret ved mange forskellige læseaktiviteter. Der blev lavet læseløb, læst i læsehuler, lavet bogmærker og meget mere.

PLC stod for læsevand til alle og opsendelse af balloner med klassernes samlede antal læste sider.

Derudover blev der sat gang i skolens læsepatrulje, som havde forberedt højtlæsning for indskolingseleverne.

Der blev læst i alt 5172 sider på 20 minutter i skolens læsebånd!
  • 17-01-2019
    Skolehjem Samtaler på 9.årgang Torsdag · 9B · 9A
    Kitti Buth Lauritsen den 07-01-2019

Skal dit barn begynde i skole i 2019, er det nu tid til at indskrive barnet.

Skoleindskrivningen er digital. Du tilmelder dit barn på hjemmesiden www.indskrivning.dk , hvor du skal logge ind med dit NemID. Indskrivningen er åben i perioden den 7. januar til den 1. februar 2019.

Skal barnet benytte skolens fritidsordning (DUS), tilmeldes barnet ligeledes via www.indskrivning.dk. Vi glæder os til at byde dig og dit barn velkommen, og vi glæder os til at give dit barn en god skolestart.

Se mere på: